Aquest divendres 1 de juny té lloc a Vilanova i la Geltrú la Fira Temps de Vi, un espai que pretén promoure els vins fets a casa nostra, amb presència de vins de la majoria de les Denominacions d’Origen de Catalunya, i que s’allarga fins diumenge 3 de juny.
L’espai firal consta de 6000 metres quadrats, amb una carpa on es faran tastos i maridatges, i un altre espai destinat a actuacions musicals i zones de consum. Al llarg de la plaça de les Neus, la rambla Principal i la plaça de la Vila es podran trobar un total de 38 estands.
Paral·lelament, Temps de Vi comptarà amb un acte estrella: tastos a alta mar. Donada la situació costanera del municipi, es podran fer tastos dalt d’un vaixell.
La fira serà inaugurada aquest divendres a les 6 de la tarda pel prestigiós somelier del restaurant El Bulli, David Seijas.
Per a més informació: www.vilanova.cat
Tweet |
Etiquetes: fires, Fires gastronòmiques, Temps de vi, vil, vins