Aprofitant que encara estem dins la temporada de calçots, us presentem una recepta del programa de TV3 Cuines, que combina els calamars amb el gust dolç dels calçots i altres verdures, un plat molt senzill i gustós.
Bon profit
Els següents articles et podrien interessar:
Recepta de la Salsa per calçots L’element més important de tota calçotada és la salsa on es suquen els calçots. La salsa de calçots no és pròpiament la salsa romesco, sinó que es tracta d’una variant d’aquesta. Ingredients bàsics per a 4 persones – 100 grams d´ametlles torrades – 40 grams d´avellanes torrades – 4 tomàquets...
Propietats dels calçots Amb la calçotada s´eleva a l´alta expressió un aliment bàsic i curull de propietats beneficioses per a la nostra salut. El calçot és una ceba tendra. El va descobrir a les darreries del segle XIX un pagès de Valls conegut com a Xat de Benaiges, conreant de manera especial els...
Com es cultiven els calçots El 29 de gener passat va tenir lloc a Valls la gran festa de la Calçotada, festa gastronòmica que es ve fent a Valls des de fa uns cent anys, i que porta a molta gent fins a aquesta vila fins ben entrat el mes d’abril. L’origen dels calçots es...
Producte del mes: Assortit Calçotada Amb l’inici de la temporada dels Calçots, des de Tastets us oferim un Assortit Calçotada, un còmode lot que inclou un manat de 25 calçots, dos pots de salsa de calçots i una ampolla de vi Heus negre, del Celler La Vinyeta, de la DO Empordà. Per a què no...
“Arròs, col i fesols blancs”, una recepta cinc estrelles Si ahir us presentàvem l’arròs Molí de Rafelet, avui us proposem una recepta que us permetrà gaudir al màxim del seu immillorable sabor. Ens hi posem? Ingredients que us caldran: – 300gr. d’arròs Molí de Rafelet Marisma – 200gr. de fesols blancs – un os de porc – un peu...
Aquesta entrada va ser publicada el divendres, 02 març 2012 a les 10:42 i està arxivada a General, Receptes. Pots seguir qualsevol resposta a aquesta entrada a través de la sindicació RSS 2.0.
Pots deixar una resposta, o utilitzar un retroenllaç de la teva web.
El Rebost de Tastets és una iniciativa de Tastets®, una empresa catalana que volem posicionar-nos com a marca comercial de distribució on line de productes gastronòmics d’alta qualitat elaborats seguint mètodes tradicionals, amb producció limitada i procedència exclusiva originària dels Països Catalans.
Des de Tastets® volem treballar per potenciar la marca “Països Catalans” associada a la gastronomia de qualitat, artesanal i exclusiva.