Els cigrons amb sobrassada és un dels plats més senzills que es poden arribar a fer, ho veureu ara mateix. El trobareu en molts llocs de les Illes i la seva virtut és, precisament, aquesta: la senzillesa del plat. No necessita més que uns pocs condiments de la millor qualitat per esdevenir un plat de primera.
Què ens cal tenir? Cigrons, Sobrassada artesana de Can Not, ceba i alls. Res més. No farem servir oli perquè aprofitarem el greix de la sobrassada.
Agafarem, en primer lloc, una paella i posarem la Sobrassada artesana de Can Not a coure amb uns alls laminats i una mica de ceba trinxada. Els alls i la ceba s’aniran fent amb el greix de la sobrassada. Quan es comencin a desfer hi afegirem els cigrons ja cuits i deixarem que es barregi tot, remenant i deixant que tot plegat agafi una textura més consistent. I cap a taula, no cal fer res més. Per acompanyar podeu tenir una mica d’arròs blanc, si voleu.
I, sobretot, ja ens direu si us ha agradat!
La sobrassada artesana de Can Not al nostre web
Tweet |
Etiquetes: can Not, cigrons, sobrassada