Els Parrins són albercocs dessecats i banyats amb xocolata negra. Un producte ideal per a regal o per consumir en qualsevol època de l’any.
L’albercoc sec és el resultat d’un procés totalment artesanal conegut amb el nom de sequer. Al començament de l’estiu es seleccionen els millors albercocs i el sol i l’experiència dels artesans de Can Parrí fan la resta. El resultat: un aliment nutritiu amb el segell de la millor gastronomia mediterrània.
Can Parrí és una empresa creada per poder fer arribar a tot arreu una petita mostra del fruit que dóna Mallorca, una mostra d’identitat d’un poble com Porreres i d’una família que ho ha donat tot durant moltes generacions per conservar i donar a conèixer una part del patrimoni cultural d’aquesta localitat: Porreres.
No deixis de tastar els Parrins, els pots trobar a la nostra web!
Els Parrins a la web de Tastets
Tweet |
Etiquetes: albercocs, Balears, fruits secs, Mallorca, parrins, porreres, productes catalans, Xocolata