L’ànec és un animal del que s’aprofita tot: el fetge cru, cuit, el pit o magret, les cuixes o confit, les agulles, les ales i fins i tot la carcassa. Avui en dia la part més preuada de l’ànec, per la seva exquisidesa, és el fetge o foie gras que es ven cru, en realitat escaldat, sencer i conservat al buit, ja sigui per filetejar o fregir lleugerament amb oli d’oliva, molts cops combinat amb carns vermelles.
Des de Tastets volem recomanar-vos els nostres foies, tots ells produïts per Delícies de l’Ànec, una empresa familiar instal·lada a Preixana, a l’Urgell, que treballa amb els mètodes més tradicionals i amb ànecs engreixats durant quinze setmanes per aconseguir un producte d’una qualitat culinària extraordinària. A la nostra web podreu trobar diferents modalitats: el bloc de foie gras, el bloc amb trossos de foie mi-cuit, el foie gras sencer, el paté d’ànec amb foie gras, agulletes farcides amb foie gras o el mousse de foie gras. Tots ells productes de primera qualitat que us faran gaudir d’una menjada inoblidable. No deixeu de tastar-los!
Tweet |
Etiquetes: ànec, catalans, foies, gastronomia, gourmet, patés, Tastets