Un producte natural i un ingredient essencial. S’obté per l’evaporació provocada pel sol i el vent. A diferència de la sal de roca conté únicament un 34% de clorur sòdic i és més rica en oligoelements. S’utilitza com a conservant d’aliments i per la nostra pròpia alimentació, a la que aporta el clor i el sodi necessaris per l’equilibri hídric de l’organisme i per l’activitat muscular i nerviosa.
Mallorca Verda és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat revitalitzar social i econòmicament el món rural de Mallorca. El seu Centre d’Iniciatives Rurals ha possibilitat iniciatives com la creació d’una cooperativa de dones que transformen els productes agrícoles per oferir productes innovadors basats en la tradició i la qualitat que caracteritzen la gastronomia rural de les Balears i una associació de fabricants de productes de Mallorca, que té com a finalitat promocionar conjuntament els productes que produeix i donar-los a conèixer al món turístic en general, possibilitant una activitat que faciliti la connexió econòmica entre el mercat turístic i els productors de Mallorca.
Sal Marina, de Mallorca Verda, a la web de Tastets
PRODUCTE D’OFERTA AQUEST MES D’AGOST!!!
Tweet |