El Xipella Blanc Premium és un dels fills predilectes del Celler Clos Montblanc, un projecte empresarial de la família Carbonell Figueras que va néixer el 1988 amb la voluntat de preservar la tradició vitivinícola de la comarca. Situat a Barberà de la Conca, el celler treu la màxima rendibilitat d’una terra geològicament rica i equilibrada, calcària, carregada de matisos que ofereix unes qualitats naturals òptimes per la vinya. El celler Clos Montblanc selecciona el raïm al camp i la verema s’efectua de nit per tal que la fruita arribi a la bodega en òptimes condicions de temperatura i sense oxidacions.
El Xipella Blanc Premium es produeix amb un 60% de Macabeu i un 40% de Parellada. Lluminós i brillant, amb lleugers tons verdosos, amb aroma jove i net, molt complex amb notes minerals dominants. Notes cítriques i sotabosc, molt fresc a la boca amb un pas llarg i voluminós i una equilibrada acidesa.
Òptim per l’estiu. No deixis de tastar-lo, el trobaràs a la nostra web.
Tweet |
Etiquetes: Clos Montblanc, Conca de Barberà, productes catalans, xipella