Arxiu per la categoría: ‘Embotits’

PRODUCTE DELS MES. Sobrassada artesana de Can Not

dijous, 03 febrer 2011

Sobrassada artesanal de Can Not

La Sobrassada artesana de Can Not està elaborada a la finca de Son Not, que dóna nom a aquesta empresa familiar especialitzada en l’elaboració de sobrassades i altres embotits de matança.

La seva sobrassada està condimentada amb sal, pebre negre, pebre picant i el pebre dolç “Tap de cortí”, una varietat de pebre pròpia de l’Illa de Mallorca de color vermell intens, amb una olor especial d’acabat de moldre i un sabor dolç amb la qual  els seus avantpassats elaboraven la sobrassada, i cultivada per primer cop a l’any 2009 a les seves terres de forma ecològica.

La sobrassada es cura en assecadors naturals de la casa, el més important per tal que conservi tot el seu aroma i aquell gust tan especial que li proporciona aquesta forma natural de maduració.

No deixeu de tastar aquest extraordinari producte!

La Sobrassada Artesana de Can Not a la web de Tastets

Nou reconeixement internacional pels productes de la Casa Riera Ordeix

dijous, 17 juny 2010

Els productes de la Casa Riera Ordeix han estat seleccionats per formar part de l’oferta de les prestigioses botigues suïsses Globus. Un reconeixement a la bona feina de la família Riera Ordeix que, des de 1852, elabora embotits definits pels gourmets com peces d’artesania gastronòmica. Des d’ara, a Suïssa podran gaudir dels magnífics embotits osonencs com ja ho estan fent els clients de Harrods a Londres o de KaDeWe a Berlín.

Per Tastets és una satisfacció que els productes dels Països Catalans es coneguin i es valorin més enllà de les nostres fronteres, però encara ho és més si els que reben aquest elogi procedeixen d’empreses amb les que treballem. Els productes de la Casa Riera Ordeix estan presents a Tastets amb dos especialitats excepcionals: la Llonganissa Cular Extra, que podem qualificar com la legítima llonganissa de Vic, una de les peces més genuïnes de casa nostra, i la Llonganissa Trufada, que incorpora als ingredients tradicionals la tòfona.

La nostra més sincera felicitació a la Casa Riera Ordeix!

Llegeix la ressenya que publica Globus a la seva web.

La Llonganissa Cular Extra a la web de Tastets.

La Llonganissa Trufada a la web de Tastets.

Fira de productes artesans de Casserres

dissabte, 24 abril 2010

Demà diumenge es celebra la XV Fira del  Comerç i l’Artesania de Casserres. Instal·lada a la Plaça Santa Maria, està oberta des de les 10h. del matí fins les 19h. de la tarda. Una extraordinària oportunitat per apropar-nos a una de les poblacions més boniques del Berguedà i conèixer algunes de les seves excel·lències gastronòmiques com els embotits Puig Fitó, una exquisidesa que Tastets porta a les vostres llars tot l’any ja sigui en forma de llonganissa, xoriç o somalla. No els heu tastat? Doncs no deixeu passar un dia més.

http://www.tastets.cat/Article.aspx?id=11&Categoria=Embotits_tradicionals

El nostre producte recomanat: el Xolís del Pallars

dijous, 08 abril 2010

El xolís és un embotit que s’ha preparat des de tota la vida a les cases de pagès del Pallars seguint mètodes i consells que han passat de pares a fills.

Es prepara amb carn magra trinxada i salpebrada procedent de les millors parts del porc: pernil, llom, papada i cansalada fresca. Un cop finalitzat aquest procés de trinxat s’embotxa en cru en tripa d’intestí gros i es deixa reposar durant tot un dia abans de lligar les extremitats. Als tres o quatre dies de curació natural, en un ambient sec, fred i ben ventilat, es despenja i es premsa durant un dia amb la finalitat de treure la humitat i l’aire del xolís i aconseguir el seu característic aspecte compactat i estriat.

És un embotit que es pot conservar durant molts mesos i que té un gust molt característic. Des de Tastets us el volem recomanar i posar a la vostra disposició des de la nostra web.

Accedeix a la plana de Tastets on comprar el millor xolís:

http://www.tastets.cat/Article_Detall.aspx?id=78&Producte=Embotits_tradicionals–%3EXol%C3%ADs_del_Pallars