Elaborat amb vi Riesling procedent de Losheim (Alemanya) de sublim elegància, molt afruitat, dotat d’una fina acidesa, cos sedós i fresc. Sis mesos d’envelliment en barrica de roure francès li transmeten un aroma que recorda la llimona, la canyella, la mel de romaní, el préssec i l’acàcia.
El procediment d’elaboració dels vinagres Castell de Gardeny, mitjançant el mètode Schützenbach, data de 1823. És un mètode lent que produeix vinagres d’excel·lent qualitat i permet l’evolució i conservació de totes les propietats organolèptiques i el desenvolupament i conservació de les qualitats aromàtiques i gustatives.
Vinagres Badia és una empresa centenària que sempre ha treballat amb l’objectiu d’oferir productes de primera qualitat. Inaugurada el 1908 a Mollerusa, per Agustí Badia i Badia, dedica els seus primers 30 anys d’activitat a la producció de vins i vinagres. Posteriorment, diversifiquen la seva activitat i el negoci també comença a fabricar alcohols, licors, gasoses i vermuts.
Aquest vinagre, de gust sorprenent, és ideal per acompanyar el foie i per elaborar postres.
El Vinagre Agredolç de Riesling a la web de Tastets
Tweet |
Etiquetes: agredolç, productes catalans, riesling, vinagres