Un blanc fermentat en bota de roure francès, on s’ha mantingut el vi durant uns mesos, sobre les mares, fins embotellar-lo. La criança en fusta i la marcada personalitat de la varietat garnatxa defineixen un blanc singular i característicament empordanès. Veremat a mà, de ceps de 28 anys d’edat de la vinya de les Corts.
De color groc amb reflexos verdosos. Al nas, fons de mel amb notes de fonoll, llorer i poma al forn amb brandi. A la boca és cremós, amb una acidesa justa i lleugerament alcohòlic amb tocs gustatius balsàmics i herbacis.
El celler Vinyes dels Aspres és un dels grans noms de la DO Empordà. Trenta hectàrees, en 14 parcel·les, al municipi de Cantallops. Treballen sis vinyes de garnatxa, lledoner a l’Empordà, en les seves varietats blanca, vermella i negra. Junt amb la varietat tradicional carinyena també hi podem trobar varietats com la cabernet sauvingnon, syrah o merlot. Productes d’alta qualitat.
Blanc dels Aspres 2005 a la web de Tastets
Tweet |
Etiquetes: DO Empordà, garnatxa, Vinyes dels Aspres