El passat 6 de juliol es van entregar els premis del XXII Concurs de vins i caves DO Conca de Barberà a l’Espluga de Francolí.
Aquest concurs és molt especial per als cellers que s’hi presenten, ja que es tracta d’un tast “a cegues”, és a dir, que en el moment del tast no es coneix el celler ni la marca d’on prové el vi.
En el tast s’avalua en quantitat i qualitat les característiques visuals, olfactives i gustatives. Entre aquestes característiques hi ha l’estructura, l’harmonia, i la permanència en boca, etc.
Volem destacar que el vi Josep Foraster Trepat 2010, del Celler Mas Foraster, va ser distingit en aquest concurs com a “Millor vi negre de Trepat” de La Conca de Barberà (l´única zona del món on es produeixen vins negres de Trepat).
Aquest 2012 ha estat el primer any en que s´ha donat aquest premi.
Podeu trobar aquest vi al nostre web.
Tweet |
Etiquetes: vins