El nostre producte del mes dona molt joc a l’estiu. Avui us volem presentar una recepta que Ratafia Russet ens recomana i que podeu tastat al prestigiós Celler de Can Roca: el Granissat de Ratafia i Crema de Cafè.
Què ens cal per a quatre persones? Per al granissat:
-300ml. de Ratafia Russet
-300ml. d’aigua;
Per a la crema:
-300gr.de nata
-50gr. de sucre
-30gr. de cafè
-Per fer el granissat barrejarem la ratafia Russet amb l’aigua i la posarem en una carmanyola al congelador unes 4 hores.
-Passat aquest temps podem ratllar el resultat i ja tenim fet el granissat.
-Per la crema hem d’agafar un cassó i barrejar la nata amb el sucre i fer bullir la barreja. Quan estigui bullint poseu els grans de cafè sencers i deixeu-ho infusionar uns 10 minuts. Ho coleu i ho deixeu tota la nit a la nevera. L’endemà, munteu-ho com si fos nata i tindreu una mousse de cafè blanca.
-Llestos els dos condiments essencials només cal posar-ho maco: primer el granissat i la mateixa proporció de la crema a sobre, en parts iguals.
Ja ho veieu. Una recepta senzilla i magnífica per la calor de l’estiu. Que vagi de gust!
Tweet |