Arròs amb sardines


Ingredients (per a 4-5 persones):

-400 grams d´arròs
-24 sardines
-1 ceba
-2 tomàquets
-Oli d´oliva verge extra
-Un raig de vi blanc
Brou de peix o aigua

En una cassola fem un sofregit amb la ceba, els tomàquets i un bon raig d´oli. Seguidament hi aboquem l´arròs i el rossegem una mica abans de posar-hi un raig de vi blanc que deixarem reduir durant un minut. Hi afegim el brou de peix o l´aigua calents i esperem que arrenqui el bull. Deixem coure fins que, un parell de minuts abans d´estar llest, hi posem les sardines al damunt, que prèviament haurem fregit enfarinades. El deixem reposar 2 minuts i ja es pot servir.

Aquesta és una manera molt senzilla de preparar un arròs, que esdevé tant simple com deliciós. Durant la primavera i els primers mesos d´estiu el peix blau és especialment saborós.

Etiquetes: ,

Deixa una resposta