-400 g de bacallà esqueixat dessalat
-400 g d’arròs de Pals
-100 g de pèsols
-1 ceba
-2 pebrots
-Oli d’oliva
-1l de Brou de peix
Per fer la picada:
-1 all
-Julivert
Preparació:
Poseu en una paella l’oli, la ceba, el pebrot verd i ho sofregiu. Com que el nostre brou ja porta tomàquet no posarem tomàquet natural al sofregit. Afegiu el bacallà tallat en daus petits i remeneu. Afegiu l’arròs i remeneu un parell de minuts. Aboqueu el brou bullent i els pèsols. Deixeu-ho bullir uns 15-17 minuts aproximadament.
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, hi afegiu la picada. Deixeu reposar 3 minuts i serviu ben calent.
Suggeriments:
-Podeu posar-hi altres verdures que us agradin (enlloc del pebrot) com per exemple carxofes, quant és temporada.
-Per acompanyar aquest plat us recomanem un vi blanc com és el Pomell de Blancs, un vi ecològic de la DO Penedès.
Font foto: Flickr
Tweet |
Etiquetes: receptes