Us convidem el proper dijous 13 de juny, al Tast de formatges dels Països Catalans a l’Espai de Vilaweb.
Amb aquest taller de tast volem apropar als amants dels bons formatges a la gran varietat de tipus de formatges que avui s’elaboren a casa nostra. De pasta tova o bé dura, més joves o curats, dels tipus més tradicionals als més innovadors. També s’exposaran tots els consells pràctics per a preparar i gaudir d’una bona taula de formatges. Com conservar-los, com tallar-los i en quin ordre tastar-los són els tres primers consells a descobrir.
Es tastaran 10 formatges diferents de vaca, ovella i cabra elaborats arreu del país (Morella, Catí, Ciutadella. Adrall, Sort i Clua de Meià) acompanyats de vi blanc i vi negre jove segons s’escaigui més al tipus de formatge.
Aquest tast anirà a càrrec de Màrius Fuertes, enòleg i especialista en anàlisi sensorial alimentaria.
Les places són limitades, per això cal reservar plaça amb antelació enviant un correu-e a info@tastets.cat o trucant al 93 297 90 08. Teniu temps fins el dimarts dia 11. El tast es pagarà el mateix dia del tast.
Tast de formatges Dia: Dijous 13 de juny de 2013 Hora: 20.15 h del vespre. Durada: 90′ aprox. Lloc: seu de Vilaweb C. Ferlandina 43 baixos,Barcelona. Preu: 15 € (públic general) Preu amics de Tastets i membres de més Vilaweb: 6 € Tots els clients i amics de Tastets al facebook gaudiran del preu especial de 6 €. |
Tweet |
Etiquetes: Aula de Tast, tast