INGREDIENTS (per a 4 persones):
– 16 unitats de pasta de canelons
– 200 gr. de carn de porc
– 200 gr. de carn de pollastre
– 100 gr. de carn de vedella
– Dos fetges de pollastre
– Un tomàquet
– Una ceba
– Una cabeça d´alls
– Dues fulles de llorer
– 150 ml. de vi negre
– Beixamel
– Mantega
– Oli d´oliva
– Sal
– Pebre
– Formatge ratllat
Posem en una cassola la carn amb el tomàquet, la ceba, els alls i el llorer. La posem a rostir. A mitja cocció hi afegim el vi i deixem acabar de coure. Per altra banda, bullim la pasta dels canelons amb aigua abundant, un pols de sal i un raig d´oli d´oliva. Un cop freda estenem les plaques sobre un drap de cuina net perquè s´assequin. Retirem les fulles de llorer del rostit, colem el suc i ho passem tot per la màquina de picar. Un cop tinguem la carn trinxada hi barregem una mica de beixamel. L´anem repartint entre els canelons i els enrotllem. Els posem ordenadament en una safata de forn que haurem untat amb una mica de mantega, els cobrim amb beixamel i hi posem al damunt el formatge ratllat. Amb el forn escalfat a 180-200º els posem a gratinar durant uns 15 minuts, i ja es poden servir.
Font foto: Flickr
Tweet |